Vágólapra másolva!
Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) visszaállította az eredeti menetrendet, így a Győri Audi ETO KC női csapata két hazai mérkőzéssel zárja a Bajnokok Ligája következő csoportkörét. Az EHF a német HC Leipzignek a kérésére először változtatta a programot, a magyar bajnok azonban hivatalosan is tiltakozott.

A Győr, valamint másik két középdöntős ellenfele, az orosz Dinamo Volgograd és a norvég Larvik panaszt tett az Európai Kézilabda Szövetségnél (EHF), amely a csoport negyedik tagjának, a német HC Leipzignek a kérésére megváltoztatta a női Bajnokok Ligája menetrendjét.

A lipcsei csarnok jövő március első hétvégéjén egy atlétikai viadalnak is otthont ad, ezért a csapat arra kérte az EHF-et, hogy több hazai meccsén fordított legyen a pályaválasztói jog. Így a Győr nem két hazai meccsel zárta volna a februári-márciusi középdöntőt, hanem a Leipzignek juthatott volna ilyen előnyhöz.

A győriek tiltakozása elérte célját, az EHF péntekre visszaállította az eredeti programot. Így a magyar bajnok Győr február 5-én vagy 6-án Volgográdban kezd, majd fogadja a Leipziget, a harmadik fordulóban a Larvikhoz látogat. Március 5-én vagy 6-án Lipcsében lépnek pályára Pálingerék, aztán vendégül látják a Dinamót, végül - március 19-én vagy 20-án - a Larvikot.