Vágólapra másolva!
Könnyed győzelmet aratott a Ferencváros és az Alcoa FKC nőikézilabda-csapata a Magyar Kupa negyedik fordulójában: előbbi a Bőcs otthonában 21, utóbbi az Újbuda vendégeként 20 góllal diadalmaskodott. Nagy csatát hozott a Dunaújváros békéscsabai szereplése, végül a Radulovicsot nélkülöző vendégek egy góllal jutottak tovább.

A Beol.hu tudósítása szerint ugyan mindössze egy góllal maradt alul a Békéscsaba nőikézilabda-csapata a Dunaújvárossal szemben, de lélektelen játékukra nehéz magyarázatot találni. A vendégeknél Radulovics Bojana nem lépett pályára, az Újváros mégis végig partiban tudott maradni a hazaiakkal.

A félidei 14-14-es döntetlen után a 46. percben háromgólos hátránynál Bohus Bea türelme elfogyott, az időkéréskor kiosztotta tehetetlen játékosait, ám ez sem segített. A hajrát jobban bírta a Dunaújváros, amely végül 25-24-re nyert, s továbbjutott.

A fekete mezesek rápakoltak még egy lapáttal és az utolsó nyolc percben a csabaiaknak elúszni látszott az a bizonyos hajó. A Békéscsaba egyszer ugyan még megközelítette ellenfelét, de a roppant dörzsölt, végig kiválóan védekező dunaújvárosiak már nem engedték ki a kezükből a győzelmet.

Eredmények, Magyar Kupa, IV. forduló
Bőcs KSC - FTC-Jógazdabank 22-43 (10-20)
Budapest Bank-Békéscsabai ENKSE - Dunaújvárosi REK 24-25 (14-14)
Gödi SE - DVSC-KORVEX 13-45 (6-25)
ÉTV-Érdi VSE - Győri Audi ETO KC 22-28 (8-15)
Újbuda TC - Alcoa FKC RightPhone 19-39 (10-19)

A forduló további mérkőzései, szerda:
18.00: Mohácsi TE - Gyöngyösi FKK
19.00: UKSE Szekszárd - Siófok KC