Vágólapra másolva!
A Kisalföld értesülései szerint nyáron három meghatározó játékos is távozhat a Győri Audi ETO nőikézilabda-csapatától. Vanyus Attila klubelnök elmondta, előfordulhat, hogy Simona Spriridon és Aurelia Bradeanu sem marad a klubnál, noha még nincs lezárva egyikük dolga sem, míg Katarina Mraviková befejezheti aktív pályafutását.

Könnyen elképzelhető, hogy Simona Spiridon és Aurelia Bradeanu is távozik nyáron a Győri Audi ETO nőikézilabda-csapatától. Vanyus Attila klubelnök a Kisalföldnek nyilatkozva elmondta, végleges döntés még nincs, de biztos lesznek változások.

"Hiába hiszik sokan azt, hogy mi azt és akkor igazolunk le, akit és amikor csak akarunk. Bárcsak megtehetnénk, de nekünk is van egy feszített költségvetésünk, amit mi sosem lépünk túl. Nyilván lehetne ígéretekre idecsalni játékosokat, de csak rövid ideig. Aztán éppen a megbízhatóságunk, a becsületünk forogna kockán" - nyilatkozta Vanyus.

A klub december 31-én jelentette be, hogy nyártól a csapatot erősíti a norvégok világklasszis beállósa, Heidi Löke, de a hírek szerint újabb légiós érkezése sem kizárt a bajnokcsapathoz.

"Magam is tapasztalom, hogy a szurkolókat nagyon is foglalkoztatják, ki megy, ki marad, ki jön hozzánk. Jóleső érzés, hogy ennyire érdekesek vagyunk. Ami viszont nem szerencsés, hogy sokan kicsit erősen fogalmaznak, s már az a vád is ért bennünket, hogy mi elzavarjuk Spiridont. Erről szó nincs. Simona szerződése lejár, s a jelenlegi helyzetben valóban nem tudunk neki új szerződést kínálni. Hasonló a helyzet Aurelia Bradeanuval is" - erősítette meg az elnök.

Vanyus Attila azt is elmondta, végérvényesen még nincs lezárva egyikük dolga sem. Az [origo] információja szerint elképzelhető, hogy akár mindkét játékossal sikerül megegyezni a folytatásról.

Ami viszont egyre biztosabbnak tűnik, hogy Katarina Mraviková nem vállal még egy évet, befejezi pályafutását.