Társoldalunk:

Pérezt egyelőre nem dobja be Mocsai a kézilabda-vb-n

2011.01.21. 21:00

Pérez Carlos még nem játszik a szombati, franciák elleni középdöntős mérkőzésen a svédországi, olimpiai kvalifikációs férfikézilabda-világbajnokságon.

"A holnapi meccsnapra nem történik csere a válogatott keretében. Amúgy a szabályok szerint 16 órával a meccs előtt kell a cseréket jelezni" - áll Nemcsik Balázs csapatvezető közleményében.   

A 39 éves átlövő elvileg három vb-mérkőzésre kapott engedélyt klubjától, az MKB Veszprémtől, és a középdöntő valamelyik szakaszában már minden bizonnyal beszáll. A magyarok hétfőn a németekkel, kedden a spanyolokkal találkoznak, ezeken az összecsapásokon dől el, hogy a folytatásban helyosztón vagy az elődöntőben lesz-e újra érdekelt az együttes.   

A vb-re kivitt, ám ott nem szereplő, junior korú Ancsin Gábor pénteken hazautazott, miután - a csapatvezető megfogalmazása szerint - "újoncként belekóstolt a felnőtt válogatott-versenyek légkörébe és tapasztalatot gyűjtött".

A magyarok a B csoportban a második helyen végeztek a vb-n, a középdöntőbe egy győzelmet és egy vereséget vittek magukkal.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK