Vágólapra másolva!
A pénteki 10-6-os idegenbeli siker után hétfőn este egy góllal odahaza is nyert a Szeged a Honvéd ellen a férfivízilabda ob I-ben, így újra bronzérmesként zárt.

A 3. helyért, visszavágó:
Szeged-Beton VE - Groupama-Honvéd 4-3 (1-1, 0-2, 0-0, 3-0)
gól
: Younger, Kiss Cs., Kayes, Török 1-1, illetve Tóth M., Gór-Nagy, Szivós 1-1

A Szegedi Sportuszodába négygólos hátránnyal érkezett Honvéd kezdett jobban, vezetéshez jutott, de hamar elfogyott az előnye, a hazaiak még az első szünet előtt beérték a vendégeket (1-1).

A következő nyolc perc sem volt gólgazdag, csaknem hat percig kellett a mérkőzés harmadik találatára várni, amelyet a Honvéd szerzett. Nem sokkal a félidős pihenőt megelőzően megint a fővárosiak voltak eredményesek (1-3).

A harmadik negyedre a Honvéd is visszaesett, így az a ritka eset következett be, hogy gólmentes negyedet játszottak a csapatok.

A majdnem tizenhárom percen át tartó gólszünet a befejező negyedben ért véget. Kiss Csaba akciógóljával zárkózott fel a hajrában a hazai gárda, majd a légiós Joseph Kayes alakította döntetlenre az állást. Negyven másodperccel a vége előtt pedig emberelőnyből Török Béla a nyertes gólt is belőtte a hazai oldalon (4-3).