Vágólapra másolva!
A Szeged-Beton VE férfivízilabda-csapata a következő szezonban is éremesélyes marad. Az ob I bronzérmese megtartja legjobbjait, ráadásul a horvát világbajnok Aljosa Kunacot is szerződteti.

Aljosa Kunac a Ferencvárostól érkezik a szegedi klubhoz, mellette Bálint Gergő Szolnokról, Turzai Gábor pedig a Szentestől igazol a szegediekhez.

A csapatkapitány Varga Péterrel, továbbá Lehmann Istvánnal szóban már megegyezett a harmadik helyének köszönhetően az új idényben is Euroliga-szereplő csongrádiak szakvezetése.

A csapat eddigi alapembereivel már az írásos megállapodás is megszületett. Így a két válogatott játékossal, Baksa László kapussal és Török Bélával is hosszabbítottak, akárcsak a háromszoros olimpiai bajnok centerrel Molnár Tamással. Emellet marad a két légiós, Joseph Kayes és Aaron Younger, az Európa-bajnok Kiss Csaba, továbbá Juhász Zsolt és Somogyi Balázs is.

Távozik ugyanakkor a Szegedtől a kapus Németh Zsolt, valamint mezőnyjátékosai közül Vindisch Ferenc, Komlósi Péter és a román Andrei Busila.