Vágólapra másolva!
A Győr 37-29-re legyőzte a Németh András irányította Hypót a női kézilabda Bajnokok Ligája utolsó fordulójában, így a C csoport győzteseként a legjobb nyolc közé jutott. A középdöntő sorsolását kedden tartják Bécsben.

Női BL, C csoport, 6. (utolsó) forduló:
Győri Audi ETO KC-Hypo NÖ (osztrák) 37-29 (17-12)
gól:
Radicevic 12, Amorim 8, Görbicz 7/3, Lekic 5, Löke 2, Hornyák 1, Kovacsics 1, Gros 1, illetve Rodrigues 10/2, Pinheiro 5, Piedade 4, Nascimento 3/1, Stumvoll 3, da Silva 2, Rocha 1, Cararo 1

Azzal, hogy a Metz szombat este öt góllal legyőzte a Randers együttesét, Konkoly Csaba együttese abban a tudatban léphetett pályára, hogy csak egy "történelmi" hazai vereség (több mint 17 gól) esetén nem végezne a C jelű kvartett élén.

Hatalmas lendülettel kezdett a hazai alakulat, főként védekezésben nyújtott kiválót, így Haraldsennek csak előkészítés nélküli, gyenge próbálkozásokat kellett hárítania. Az első negyedóra végén már hat gól volt a Győr előnye, különösen Radicevic volt elemében, aki ekkor már négy találatnál járt. A folytatásban egyre magabiztosabbá vált a magyar bajnok, a különbség pedig állandósult, így 17-12-vel fordultak a csapatok.

A szünet után emberhátrányban kezdett a Győr, de a vendégek ezt sem tudták kihasználni, hogy közelebb kerüljenek. Nem sokkal később ismét megfogyatkozott a magyar együttes, ezzel pedig már éltek az osztrákok, és gyors lerohanásokkal egyetlen gólra felzárkóztak (19-18). Alighogy kiegészült, Lekic büntetése miatt ismét emberhátrányba került a magyar bajnok, de ebben a két percben Haraldsen "lehúzta a rolót", így elmaradt a vendégek egyenlítése.

A következő percek ismét Radicevicről szóltak, a vendégek nem találtak rá ellenszert, a Győr pedig rövid idő alatt négy góllal ellépett, így még az újabb emberhátrány is "belefért". A hajrában az osztrák alakulat kissé mintha elkészült volna erejével, a Győr pedig végül magabiztosan hozta az összecsapást.

A csoport másik, szombati mérkőzésén:
Metz (francia) - Randers (dán) 25-20 (12-12)

A csoport végeredménye:
1. Győri Audi ETO KC 8 pont
2. Metz 6
3. Randers 6
4. Hypo 4

A Metz és a Randers között az egymás elleni eredmények döntöttek a franciák javára, akik így továbbjutottak.