Vágólapra másolva!
A Győri Audi ETO KC nőikézilabda-csapatának elnöksége szerdán úgy határozott, hogy nyárig a norvég Karl Erik Böhn látja el az edzői feladatokat.

Konkoly Csaba távozását követően a norvég Karl Erik Böhn lett a Győri Audi ETO KC nőikézilabda-csapatának új vezetőedzője. A klub egyeztetett a Magyar Kézilabda Szövetséggel is, ezek a tárgyalások mindhárom fél részéről megnyugtató eredménnyel zárultak, áll az ETO közleményében.

" Karl Erik Böhn személyében a legjobb megoldást találtuk meg az idei szezonra. A szakembernek ugyanis magyarországi tartózkodása során lehetősége volt a játékosokat alaposan megismerni, amelyre alapozva a versenyszezon előttünk álló, fontos szakaszaira sikeresen felkészítheti a csapatot. A Győri Audi ETO számára ezen túl nemcsak a professzionális edzői szakmai tudást vettük figyelembe, hanem azt is, hogy a jelölt képes legyen a különböző nemzetiségű, élvonalbéli játékosainkból igazi nyerő csapatot formálni. A jövő nyártól munkába álló vezetőedzőnket is ezen szempontok alapján keressük" - nyilatkozta Kelecsényi Ernő, a Győri Audi ETO klub elnöke.

"Az ETO szakmai vezetése megtisztelő feladat számomra, hiszen Európa talán legjobb összetételű csapatának irányítását jelenti. Ez a tény egyben nagy felelősséggel is jár, de bízom benne, hogy a lányok sikeréhségét megfelelő szakmai munkával és jó csapatépítő módszerekkel párosítva rendületlenül tudunk együtt menetelni a szezon végéig" - jelentette ki az új vezetőedző.

Karl Erik Böhn csütörtökön, a Kiskunhalas elleni bajnokin ül először az ETO kispadján.