Vágólapra másolva!
Még a héten lézeres szemműtét vár Zarko Sesumra, a Veszprém egykori, a Löwen jelenlegi játékosára, akit még a szerbiai kézilabda Európa-bajnokság elődöntőjében dobtak meg egy pénzérmével.

A szerb kézilabda-válogatott játékosát, Zarko Sesumot a horvátok elleni Európa-bajnoki elődöntőben a lelátóról egy ötdínáros pénzérmével dobta meg az egyik szerb szurkoló, aki valószínűleg az ellenfél egyik játékosát akarta eltalálni.

A játékos a Vecernje Novosti internetes kiadásának elmondta, egyelőre semmi javulás nem történt az állapotában, de ha a héten megműtik, másfél hónap múlva talán ismét játszhat.

"Kicsit jobban vagyok, de semmi különös. Nem látok jobban, mint közvetlenül a sérülés után, még mindig minden homályos" - nyilatkozta Sesum.

Miután a szemlencse mellett az izom is megsérült, a héten lézeres műtét vár a játékosra Mannheimben.

Forrás: AFP

"Orvosi szempontból rutinbeavatkozásnak számít, de utána a kerékpározást leszámítva semmit sem mozoghatok. A műtétet követően négy-öt hétig tart a felépülés, azaz remélem, másfél hónap múlva már pályára léphetek" - mondta Sesum, hozzátéve, a bizarr sérülés ellenére klubjában mindenki gratulált az Eb-ezüstéremhez.