Vágólapra másolva!
Dániában aratott magabiztos győzelmével bejutott a Bajnokok Ligája legjobb négy együttese közé a középdöntőben hibátlan Győri Audi ETO nőikézilabda-csapata.

Bajnokok Ligája, középdöntő, I. csoport, 4. forduló:
Midtjylland (dán) - Győri Audi ETO KC 24-29 (14-17)
gólszerzők
: Torstensson 5, Troelsen 4/1, Jörgensen 4, Brogger 3, Thorsgaard, Jensen, Groot 2-2, Bont, Rasmussen, illetve Görbicz 9/4, Lekic 6, Amorim 4, Radicevic 3, Vérten, Löke 2-2, Hornyák, Gros, Kovacsics

Görbicz Anitáék a negyedik fordulóban már az elején három góllal meglógtak a dán Midtjylland otthonában, a félidőben maradt is ez a különbség (17-14).

A második játékrészben gyorsan eldöntötte a meccset Karl-Erik Böhn csapata, az első öt percet 5-0-ra nyerte meg a magyar bajnok, amely ekkor már 22-14-re vezetett. Böhn ezt követően már azt is megtette, amit a legutóbbi, Larvik elleni BL-mérkőzésen egyszer sem, azaz cseréket küldött a pályára. Ettől kicsit akadozni kezdett a magyar csapat játéka, így öt gólra jöttek fel a dánok, de a magyar csapat így simán nyert, megőrizve hibátlan mérlegét.

A Győr így két fordulóval a középdöntő vége előtt biztosan bejutott a négy közé, mivel nem végezhet a második helynél hátrébb a csoportban. A zsinórban hatodszor BL-elődöntős győri csapat szombaton játék nélkül akár a csoportelsőséget is begyűjtheti: ehhez az kell, hogy a négyes másik mérkőzésén a norvég Larvik vereséget szenvedjen a spanyol Itxako Navarra vendégeként.

Az állás:
1. (már továbbjutott) Győr 8 pont/4 mérkőzés
2. Larvik 3/3
3. Midtjylland 2/4
4. Itxako Navarra 1/3

II. csoport, 4. forduló:
Krim Ljubljana (szlovén) - Buducsnoszt Podgorica (montenegrói) 26-27 (9-14)

Az állás:
1. (már továbbjutott) Buducsnoszt Podgorica 8 pont/4 mérkőzés
2. Oltchim Valcea (román) 4/3
3. Krim Ljubljana 2/4
4. Metz (francia) 0/3