Társoldalunk:

Komoly veszteséget termelt a Szolnok kosársikere

2012.04.26. 10:13

A közönség támogatásában és a hárompontosokban bízik a férfi kosárlabda Eurochallenge-kupa hétvégi négyes döntőjébe jutott Szolnoki Olaj ügyvezetője.

"A legfontosabb az, hogy itt vagyunk, bejutottunk a legjobb négybe" - mondta Tóth Zoltán csütörtökön az m1 Ma reggel című műsorában. "Remélhetőleg megtelik a debreceni Főnix Csarnok, és jól dobjuk majd a triplákat, Horváth Ákos a legjobb dobónak számít a teljes Eurochallenge-mezőnyben. Első ellenfelünk, a török Besiktas tegnap harmincfős küldöttséggel érkezett, úgyhogy ők is nagyon készülnek az elődöntőre."

Az ügyvezető hozzátette: a nemzetközi szereplés komoly veszteségeket termel, ám a végén a nemzetközi szövetség várhatóan visszaoszt pénzeket a csapatoknak.

A Final Four pénteki elődöntős mérkőzései, illetve vasárnapi helyosztói 18.00-kor és 20.30-kor kezdődnek.

Az m2 pénteken 17.50-től élőben adja a Szolnok-Besiktas elődöntőt, a mérkőzés kommentátora Knézy Jenő lesz. Ha a magyar csapat bejut a fináléba, akkor a következő élő közvetítés vasárnap 20.25-től lesz látható, ha pedig a Szolnok a harmadik helyért játszhat, akkor a bronzmérkőzést közvetíti élőben az m2 vasárnap 17.50-től.