Vágólapra másolva!
Kedden megműtötték Tatai Pétert, a bajnoki ezüstérmes Szeged férfikézilabda-csapatának válogatott kapusát, illetve a Ferencváros szintén válogatott beállósát, Szamoránsky Piroskát.

A szegedi klub tájékoztatása szerint dr. Varga Endre egy csontkinövést távolított el Tatai sípcsontjából, a kapusnak csupán néhány napot kell a kórházban töltenie, az alapozás kezdetére már teljesen rendbe jön.

A Pick Szeged július közepén kezdi meg a felkészülést a 2012/2013-as szezonra.

A női bajnokságban ezüstérmes és KEK-győztes FTC Rail Cargo Hungaria beállósa, Szamoránsky Piroska térdműtéten esett át, Dr. Pavlik Attila szerint a gyógyulás hosszabb lesz a tervezettnél, várhatóan 2-3 hónap múlva kezdheti el az edzéseket.

"Már január óta fájt a térdem, de a szezon végére már alig éreztem. Most kiderült, hogy kicsit nagyobb a baj. Lelkileg emiatt egy picit rosszul is vagyok, mert három hét kényszerpihenőre számítottam, nem pedig három hónapra" - nyilatkozta Szamoránsky a Fradi.hu-nak. "Inkább futnék ötezret, csak ne kellene ennyit feküdnöm. Már egész jó volt a formám, de remélem, ott folytatom, ahol abbahagytam, és mihamarabb ismét a csapat hasznára leszek."