Vágólapra másolva!
Marco Oneto, a Barcelona kézilabdacsapatának beállósa saját Facebook-oldalán jelentette be, hogy hároméves szerződést kötött a magyar bajnok MKB Veszprémmel.

Azok után, hogy az MKB Veszprém férfikézilabda-csapata bejelentette május 19-én, hogy a spanyol Antonio Carlos Ortega lesz új vezetőedző, újabb spanyolországi érkező jelentkezett.

A Barcelona chilei-olasz beállósa, a 30 éves Marco Oneto (teljes nevén Marco Antonio Oneto Zúniga) saját Facebook-oldalán jelentette be érkezését.

"Ma egy új hét kezdődik számomra, ami azért különleges, mert ez lesz az utolsó Barcelonában. Három és fél szezont töltöttem itt, de most három évre Veszprémbe szerződtem. Öröm volt viselni a Barca klubszíneit, de már nagyon várom, hogy kezdődjön az új projekt" - írta.

Oneto neve korábban is felmerült már, a hírek szerint Antonio Carlos Ortega edző mellett ő is úgy került képbe, hogy az egykori csapattárs, a szintén Veszprémbe tartó Nagy László őt ajánlotta.

A két játékos szombat este a Torrevieja ellen búcsúzhat a Barcelonától: amennyiben a klub megnyeri a spanyol bajnokság utolsó mérkőzését, aranyérmes lesz.