Vágólapra másolva!
A Partizan mellett a másik belgrádi topklub, a Crvena zvezda férfivízilabda-csapata is komoly erőt képvisel majd a 2012-13-as idényben. Az együttes öt új játékost mutatott be, közülük ketten az anyagi gondokkal küzdő Pro Reccótól érkeztek.

Összeomlott Kásásék BL-győztes csapata

Hétfőn öt új játékost mutatott be a Crvena zvezda férfivízilabda-csapata, amely szerződtette az anyagi gondokkal küszködő olasz Pro Recco (Kásás Tamás és Benedek Tibor egykori, Madaras Norbert jelenlegi klubja) két világklasszisát is.

A londoni olimpia gólkirálya, a szerbekkel harmadik helyen végző Andrija Prlainovic mellett Dusko Pijetlovic is hazatért, de Belgrádban folytatja a Görögországból érkező Nikola Radjen (NC Chios), a balkezes Boris Vapenski (Vojvodina), illetve a legutóbb Montenegró színeiben védő Denis Sefik (Civitavecchia) is.

"Mindent el kell követnünk, hogy Szerbiában növekedjen a vízilabda népszerűsége, két éve az szégyen volt, hogy a Partizan-Vojvodina bajnoki döntőn ötven fizető néző volt" - nyilatkozta Viktor Jelenic klubelnök.

A Zvezda a hírek szerint szeretné szerződtetni Boris Zlokovicot és Slobodan Nikicet is, de utóbbiért bejelentkezett a Galatasaray is.

A török klub ugyancsak lecsapna a 2001-es év legjobbjának választott Filip Filipovicra, illetne a szerb válogatott csapatkapitányára, Vanja Udovicicre is.