Vágólapra másolva!
A világ egyik legjobb kézilabdázója, Nikola Karabatic tagadja, hogy fogadott volna a Cesson-Sevigne elleni francia bajnokira.

Bűnös, vagy csak etikátlan a világ legjobb kézise?

"Soha nem fogadtam. A barátnőm fogadott a meccsre, két éve követi a Montpellier-t, nagyon képben van" - írta hivatalos Facebook-oldalán Nikola Karabatic, a Montpellier olimpiai, világ- és Európa-bajnok klasszisa, miután a párizsi rendőrség őrizetbe vette.

Forrás: AFP

A vád szerint május 12-én a már bajnok Montpellier nemcsak váratlan, 31-28-as vereséget szenvedett a bennmaradásért küzdő Cesson-Sevigne ellen, de a mérkőzésre meglepően sok fogadást kötöttek, amelyek összesen 200 ezer eurós haszonnal zárultak. Karabatic nem játszott a találkozón, de állítólag szintén fogadott a találkozóra.

"Már bajnokok voltunk, amikor ezt a meccset játszottuk, ráadásul öt sérült is volt a csapatban, amely így jelentősen meggyengült. Nem tudom elfogadni azt a támadást, ami a médiában ért minket a testvéremmel. Csalással vádolnak bennünket, holott az egész életemet a kézilabdára tettem el, ez a helyzet pedig egy rémálommal ér fel. Köszönöm mindenkinek, aki támogat!" - írta Nikola Karabatic.

Testvére, Luka Karabatic barátnője, Jeny Priez már beismerő vallomást tett, azt mondta, barátja kérésére fogadott a mérkőzésre.