Vágólapra másolva!
A német Bild és a Hamburger Abendblatt egybehangzó értesülése szerint nem elképzelhetetlen, hogy a Hamburg férfikézilabda-csapatának világklasszis horvát beállósa, Igor Vori az MKB Veszprémnél folytatja pályafutását. A magyar bajnok cáfolt.

A hírt először a német Bild szellőztette meg, a bulvár lap úgy tudja, Vori nem akarja elfogadni a klub húszszázalékos fizetéscsökkentéses ajánlatát.

A horvát csillag a lapnak tagadta, hogy távozna. "Száz százalék, hogy Hamburgban maradok, még másfél éves szerződés köt a klubhoz, és boldog vagyok itt. Nem igaz, hogy ellenzem a bércsökkentést. Az tény, hogy még tárgyalni szeretnék erről, de nem nyilvánosan" - mondta.

Forrás: AFP/Javier Soriano

A Hamburger Abendblatt információja szerint Vori a télen távozhat Hamburgból, és állítólag az MKB Veszprém négyéves szerződést ajánlott neki. A játékos azt állítja, hogy sohasem hallott erről a hírről.

"Ha Vori menni akar, nem fogjuk megállítani. De az is benne van a pakliban, hogy szerződést hosszabbítunk vele" - nyilatkozta Matthias Rudolph, a Hamburg elnöke.

A Veszprém saját hivatalos honlapján cáfolta a hírt: "A klub vezetői kiváló játékosnak tartják Vorit, egy olyan képességű játékosnak, akit a világ legtöbb csapata szívesen látna a soraiban. Viszont leszögezik, hogy semmilyen kapcsolatban nem állnak a játékossal."