Vágólapra másolva!
A Gazeta Sporturilor információja szerint már az utolsó bajnokikon sem számít az Oltchim Valcea nőikézilabda-csapata Katarina Bulatovicra. A lap szerint a jobbátlövő már aláírt a Győrhöz.

A Gazeta Sporturilor szerint Katarina Bulatovic már aláírta új szerződését a Győri Audi ETO nőikézilabda-csapatával, és a lap úgy tudja, az elveszített Bajnokok Ligája-elődöntő után a klub szeretné felbontani a szerződését. Ez azt jelenti, hogy nem számítana a jobbátlövőre se a május 5-i, HC Braila elleni idegenbeli, se a május 12-i, hazai, Nagybánya elleni összecsapáson sem.

A közben egy véleménycikket is közölt a kétszeres BL-győztes, Európa-bajnok, olimpiai ezüstérmes játékosról, amelyben azt írta, a a kézilabdasport Messijét veszíti el személyében a Valcea.

"Élveztük a játékát, és időnként bosszantott bennünket, de ez legalább jelentett valamit. A labdarúgásban sohasem jön ilyen játékos Romániába" - írja a szerző.

A Valcea egyébként elveszítette már első sztárját, a beállós Oana Manea 13 év után a nyáron távozik és a szlovén Krim Ljubljanában folytatja pályafutását.