Társoldalunk:

Tűzpiros kabrióval hozta Görbicz a BL-serleget

2013.05.12. 9:16

Csaknem ötezer szurkoló köszöntötte Győrben a Bajnokok Ligája-győztes Győri Audi ETO KC női kéziseit.

Fotók az ünneplésről a Facebook-oldalunkon

A játékosok a főtámogató révén nyitott tetejű autókkal érkeztek a városháza előtt felállított színpadhoz, az elsőben Ambros Martin vezetőedző mellett Görbicz Anita csapatkapitány és Kelecsényi Ernő klubelnök utazott a trófeával. A kézilabdázókat egyesével szólították az emelvényre, ahol Borkai Zsolt polgármester, egyúttal a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke köszöntötte őket.

"Régóta várt erre a sikerre a város. Mostanra egységessé formálódott a csapat, amely igazi közösséget alkot. Eddig talán éppen ez hiányzott" - mondta Borkai, aki ezt követően a város nevében ajándékkal és virágcsokorral kedveskedett a játékosoknak.


A csapat megénekeltette a közönséget, amelyet az eleredő eső sem tántorított el, sőt a "Boldog születésnapot" kezdetű köszöntőt is elénekelte Görbicz Anitának, aki két nap múlva tölti be harmincadik életévét.

A rendezvényen a spanyol tréner a szurkolók üdvrivalgása közepette magyarul mondott köszönetet a drukkereknek, a játékosainak és a városnak, továbbá bejelentették, hogy az európai szövetség internetes szavazásán Kovacsics Anikó szélsőt választották a sorozat legjobb fiatal játékosának. A Győr hét elbukott nemzetközi döntő után szombaton 23-22-re nyert a Larvik ellen Veszprémben, így - mivel az odavágón idegenben is jobbnak bizonyult norvég ellenfelénél - kettős győzelemmel lett aranyérmes.

KAPCSOLÓDÓ CIKK