Társoldalunk:

Marad a sikerkovács a BL-győztes Győrnél

2013.05.13. 12:23

A spanyol Ambros Martín marad a friss Bajnokok Ligája-győztes Győri Audi ETO KC nőikézilabda-csapatának vezetőedzője, a csapat következő célja pedig a címvédés.

Kelecsényi Ernő klubelnök a Digisport Reggeli Start című műsorában hétfőn elmondta, a siker főszereplőjének Martínt tartja, aki középpontba helyezte a védekezést a csapatnál. "Nem kérdés, Ambros Martín marad a Győr kispadján, a társaság is együtt tartandó, a cél pedig a BL-címvédés, ez a tervünk" - jelentette ki Kelecsényi.

Forrás: MTI/Kovács Anikó

Hozzátette: a tréner magyar tudása rengeteg fejlődött, ez is bizonyítéka, mennyire komolyan veszi azt, amit csinál. Egyúttal azt is jelezte: "Lesz meglepetés, extra jutalom is a lányoknak a szerződésben lefektetett honoráláson felül, de a részletek értelemszerűen hadd maradjanak még titokban."

Kelecsényi emlékezett a korábbi hét elveszített európai kupafináléra is: "Hogy mi volt az a kicsi többlet a korábbi elvesztett döntőkhöz képest, ami ezúttal tényleg a csúcsra vitte a társaságot? Csakis a csapat, nem tudok mást ismételgetni. Láttam őket egész évben, közösséggé kovácsolódtak, ennek a csúcspontja lett a BL-döntő" - fogalmazott a klubelnök.