Társoldalunk:

Újabb bombaigazolás Veszprémben

2013.06.30. 12:17

Tovább erősített az MKB Veszprém férfikézilabda-csapata, amely megegyezett a Kiel balkezes válogatott jobbátlövőjével, Christian Zeitzcel. A világ- és Európa-bajnok klasszis várhatóan a jövő évtől költözik Veszprémbe, de elképzelhető, hogy sikerül megegyeznie a klubnak, és már idén csatlakozik a magyar bajnokhoz.

A klub hivatalos honlapja szerint az MKB Veszprém férfikézilabda-csapata szerződést kötött a THW Kiel világklasszis átlövőjével, Christian Zeitzcel.

A játékost ugyan még egy évig szerződés köti a német bajnokhoz, de a Veszprém vezetősége mindent megtesz azért, hogy a hároméves szerződés még ebben az évben életbe lépjen.

"Remélem, hogy már idén csatlakozhatok új csapatomhoz, de ehhez még további egyeztetésekre van szükség. Úgy gondolom, nagyon megerősödött a Veszprém, szerintem nagy esélye van a csapatnak a legjobb négy közé kerülni a Bajnokok Ligájában" - nyilatkozta a világ- és Európa-bajnok, olimpiai ezüstérmes játékos.

Christian Zeitz, a Kiel játékosa veszprémbe igazloltForrás: AFP/Roland Magunia

"Eddig csak játékosként jártam itt, akkor természetesen a játékra koncentráltam. Viszont rengeteg honfitársam jön évről-évre pihenni ebbe a szép országba, ez biztosan nem véletlen. Meggyőződésem, hogy kellemes környezetbe kerültem" - tette hozzá.