Vágólapra másolva!

Kékre-zöldre vert egy nőt egy magyar kosaras

A Falco kosárlabdacsapatának csapatkapitánya, Will Tamás megvert egy nőt, és ezt el is ismerte, majd visszavonta a nyilatkozatát - írja a Frisss.hu internetes oldal.

"Szégyellje magát az az NB I/A csoportban játszó magyar férfi játékos, aki nemrég egy szóváltás után ököllel kékre-zöldre vert egy nála 30 centivel kisebb, és ugyanennyi kilóval könnyebb kosaras lányt. Nagy szerencséje, hogy a lány nem meri feljelenteni, pedig az esetnek szemtanúi is voltak, a bántalmazás nyomai pedig a lány testén jól láthatóak. Bravó fiatalember, nagyon bátor voltál!" - írta ki Balogh Judit, a BEAC női csapatának vezetőedzője a Facebook-oldalán.

A névtelenséget kérő kosaraslány a Frisss.hu-nak elmondta, hogy a szilveszter estét három barátnőjével Szombathelyen töltötte. "Felmentünk ennek a sokak által ismert NB I-es kosarasnak a lakására, ahol szóváltásba keveredtünk. Eleinte vitatkoztunk, majd a vita lökdösésbe torkollott, amelynek nyomán kilökött a gangra, ahol a korlátnak szorított. Elkezdett fojtogatni, megpróbálta kicsavarni a kezemet" - mondta a BEAC játékosa.

"Hangosan káromkodtam, és kiabáltam, miközben fojtogatott, erre többször megütött, és lelökött a lépcsőn. Két barátnőm is szemtanúja volt az esetnek, ők hozták utánam a kabátomat, és ők segítettek fel. Iszonyatosan fájt a fejem, és szinte azonnal feldagadt az arcom, elkezdett belilulni."

A fojtogatás miatt több ujjnyom is keletkezett a nyakán, és több sérülése lett a kezén, lábán. "Hosszas gondolkodás után döntöttem el, hogy feljelentést teszek" - mondta a kosaraslány, aki nem kívánta megnevezni, ki volt a támadója.

A Frisss.hu úgy értesült, hogy Will Tamás, a Falco csapatkapitánya a szóban forgó kosaras. A játékos az internetes oldalnak telefonon keresztül elismerte a tettét, majd pár perc múlva visszavonta a nyilatkozatát.