Vágólapra másolva!
Már a szombati, CO Zagreb elleni mérkőzésen bebiztosíthatja csoportelsőségét az MKB-MVM Veszprém férfikézilabda-csapata, amely eddig veretlen a Bajnokok Ligájában. A mérkőzést Carlos Ruesga mellett biztosan kihagyja a térdét fájlaló Nagy László.

Három egymást követő szombaton is komoly próbatételek várnak a Veszprém férfikézilabda-csapatára. Az együttes a hét végén a horvát CO Zagreb ellen meccsel, majd idegenben - szintén Bajnokok Ligája-összecsapáson - az ukrán Zaporizzsja következik, végül a sort a Pick Szeged elleni bajnoki örökrangadó zárja.

A horvát bajnokcsapatot tavaly Zágrábban fölényes magabiztossággal, 33-22-re verte a Veszprém, a sikerből hat gólt vállalt az a Nagy László, aki a visszavágón nem léphet pályára.

Nagy nem játszhat még szombaton Forrás: MTI/EPA/Uwe Anspach

"Az elmúlt vasárnapi BL-mérkőzésen egy szerencsétlen ütközés áldozata lettem, bedagadt térddel jöttem haza, és amióta itthon vagyok, folyamatosan kezelésre járok. Ugyanaz a lábam sérült meg, mint tavaly Szlovéniában, nagyon bízom a gyors gyógyulásban"” - nyilatkozta Nagy László a Telekom Sporthír Szolgálatnak.

Carlos Ortega edző szombaton már számíthat Cristian Ugalde játékára, a másik spanyol légiós, Carlos Ruesga azonban combizom-sérülés miatt nem léphet pályára.