Vágólapra másolva!
Katrine Lunde távozásának nincs köze a szerződéséhez, a klub betartotta minden pontját Kelecsényi Ernő, a Győri Audi ETO KC klubelnöke szerint, aki úgy véli, a csapat új kapusszerzeménye megfelelően pótolhatja a norvégot.

Kelecsényi a Digi Sport Reggeli Start című műsorában arról is beszélt, hogy az állapotos Görbicz Anita a szülése után, várhatóan ősszel már pályára léphet. A csapat tavaszi kerete már végleges, és nem harapják le a hosszabbító Ambros Martín edző fejét akkor sem, ha nem sikerül harmadszor is BL-t nyerni.

"2015 nyarától Katrine Lunde valóban távozik, nem Győrben kézilabdázik tovább, ám ez természetesen semmiféle összefüggésben sincs az érvényben lévő szerződése feltételeivel, nincs köze ahhoz, hogy szülni fog" - mondta az elnök, aki szerint minden ezzel ellentétes nyilatkozat a norvég sajtó által felturbózott, felfújt megközelítés volt. A helyettese, Jelena Grubisic közben felhozta magát BL-szintre, "tavasszal nagyon jól védhet, ő is benne van abban a körben, akik jövőre megoldhatják a kapuskérdést".

A teljes beszélgetést itt tekintheti meg!