Hanga és Lóránt is villogott Olaszországban

Hanga Ádám, kosárlabda
SPAIN, Vitoria : Laboral Kutxa's Hungarian forward Adam Hanga (L) vies with Lokomotiv Kuban Krasnodar's Alexey Zhukanenko during the Euroleague Group D basketball match Laboral Kutxa Vitoria vs Lokomotiv Kuban Krasnodar at the Fernando Buesa Arena sportshall in Vitoria on December 20, 2013. AFP PHOTO/ RAFA RIVAS
Vágólapra másolva!
Hanga Ádám 11, Lóránt Péter pedig 13 pontot dobott vasárnap az olasz kosárlabda-bajnokság 17. fordulójában.

Az Avellinót erősítő - és nemrég az All Star-gálán is szerepelt - Hanga 29 perc alatt négy lepattanót is gyűjtött a Cantu ellen hazai pályán 79-76-ra elvesztett találkozón.

Hanga Ádám (labdával) nem nyugodt a rájátszás miatt Forrás: AFP/Rafa Rivas


"Sokba kerülhet a mai meccs a végelszámolásnál, mivel hátrányba kerültünk a rájátszásért folyó harcban. A héten a Lóránt Peti barátommal felálló Pesaróhoz látogatunk, és mindenképpen nyernünk kell, hogy életben tartsuk a reményeinket" - nyilatkozta az MTI-nek Hanga.

A szintén válogatott Lóránt - aki januárban írt alá a Pesaróhoz - 32 percet töltött a pályán a Varesében 80-70-re megnyert találkozón, amelyen nyolc lepattanót is szedett.


"A szerdai edzésen meghúzódott a lábam, több edzést kihagytam. A mérkőzésen volt még fájdalom a lábamban, de mindenért kárpótolt a győzelem. A héten jönnek Ádámék, várom nagyon a meccset, legutóbb a spanyol bajnokságban csaptunk össze" - mondta az ex-szolnoki kosaras.