Vágólapra másolva!
Niko Mindegía, a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának spanyol válogatott irányítója a Kadetten Schaffhausen elleni idegenbeli BL-meccsen szenvedett térdsérülést. Az első diagnózis szerint nincs szakadása, azonban vasárnap délelőtt még egy vizsgálaton vesz részt a játékos.

Szabó István, a Szeged csapatorvosa egyelőre pozitív hírrel tudott szolgálni: "A leletet megnézve, az első diagnózis szerint nincs szakadása Nikónak, azonban vasárnap délelőtt még dr. Török László és dr. Janka Csaba újabb vizsgálatot rendelt el, mert ekkor tüzetesebben nézik meg a sérült testrészt. Péntek este hosszú utazáson volt túl Mindegía, és éppen ezért a vizsgálaton fájdalmai voltak, így az MRI-vizsgálaton kívül mást nem tudtak elvégezni, ezért kell még egy konzultáció. Nagyon bízunk benne, hogy tényleg csak egy rándulása van, nem kell műteni" - nyilatkozta a klub hivatalos honlapján.

A Szeged csütörtökön meglepetésre kikapott a Schaffhausen, ezzel a svájciak életben tartották nyolcaddöntős reményeiket.

Niko Mindegíára vasárnap újabb vizsgálat vár Forrás: MTI/Kovács Anikó

A csoport szombati mérkőzésén a listavezető Kielce megnyerte kilencedik mérkőzését is, miután 19-14-es félidő után 36-32-re legyőzte a francia Dunkerque csapatát.