Vágólapra másolva!
Az alapemberek közül Vojvoda Dávid és Keller Ákos is meghosszabbította szerződését a Szolnoki Olaj kosárlabdacsapatánál.

Mindkét játékos 2013-ban igazolt a Szolnoki Olaj KK-hoz. Az ötszörös magyar bajnok és hatszoros Magyar Kupa-győztes klub büszke arra, hogy a két klasszis ilyen hosszú távra elkötelezte magát a csapat mellett, hiszen az Olajnak már nemcsak itthon, hanem a nemzetközi porondon is helyt kell állnia. Ahhoz pedig, hogy az ezzel járó szellemi és fizikai terhelést is bírják a játékosok, tudatosan kell építeni a csapatot.

A bajnokságban és a Magyar Kupában is címvédő klub szerdai tájékoztatása szerint a 25 éves, 196 centis Vojvoda - akit tavaly az év legjobbjává választottak - további két, míg a 26 esztendős Keller egy évre írt alá.

Nem csak Szolnokon fontosak

"Vojvoda Dávid és Keller Ákos - a válogatott kapitányaként, illetve helyetteseként - nemcsak a szolnoki, de az egész magyar kosárlabdának is meghatározó játékosa. Azért kötelezték el magukat mellettünk, mert perspektívát és fejlődési lehetőséget látnak Szolnokon. Nekünk pedig éppen ilyen tehetséges, ambiciózus játékosokra van szükségünk a nemzetközi sikerek eléréséhez" - közölte Tóth Zoltán ügyvezető. Mindkét kosaras 2013-ban igazolt a Tisza-partiakhoz.