SEHA-liga: a Zágrábbal játszik a döntőért a Veszprém

Veszprém, 2015. február 4.
A veszprémi Chirstian Zeitz (b) és Djordje Spasic a kézilabda SEHA Liga MKB-MVM Veszprém - Radnicki Kragujevac mérkőzésén a Veszprém Arénában 2015. február 4-én.
MTI Fotó: Kovács Anikó
Veszprém, 2015. február 4. A veszprémi Chirstian Zeitz (b) és Djordje Spasic a kézilabda SEHA Liga MKB-MVM Veszprém - Radnicki Kragujevac mérkőzésén a Veszprém Arénában 2015. február 4-én. MTI Fotó: Kovács Anikó
Vágólapra másolva!
A PPD Zagreb játszik majd a házigazda Veszprémmel a férfi kézilabda SEHA Liga elődöntőjében, mivel legyőzte a Tatran Presovot. A másik ágon Vardar-Breszt elődöntő lesz. 

A regionális sorozat 2013-as horvát győztese simán verte szlovák ellenfelét a szerdai játéknap második mérkőzésén. Az alapszakaszban az eperjesiek kétszer is megverték a zágrábiakat, de ezúttal még szoros eredmény kiharcolására sem volt esélyük.

A Veszprém ellenfele a magyar bajnokhoz hasonlóan bejutott a Bajnokok Ligája legjobb 8 csapata közé. A másik ágon is szerepel egy BL-csapat, a Vardar az elődöntőben a fehérorosz Meskov Breszttel találkozik. A papírforma szerint a Vardar találkozik a Veszprémmel a döntőben.

Chirstian Zeitz Forrás: MTI/Kovács Anikó

Eredmény, az elődöntőbe jutásért:
PPD Zagreb (horvát)-Tatran Presov (szlovák) 33-26 (16-10)
Meskov Breszt (fehérorosz)-RK Nexe (horvát) 28-24 (11-11)

További program
március 27., péntek, elődöntő:
Vardar Szkopje (macedón) - Meskov Breszt (fehérorosz) 17.45
MKB-MVM Veszprém - PPD Zagreb (horvát) 20.15
március 29., vasárnap:
a 3. helyért: 15.30
döntő 18.00