Vágólapra másolva!
Az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. további három évvel meghosszabbította támogatói szerződését a Győri Audi ETO KC-val. A vállalat  10 éve támogatja a klubot, azóta a győriek 11 Magyar Kupát, 8 bajnoki címet és két BL-győzelmet szereztek. 

„Az Audi Hungaria és a Győri Audi ETO KC együttműködése egy lenyűgöző sikertörténet - mondta Dr. h.c. Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója a klub honlapjának. „Örülök, hogy további három évre partnerei leszünk egymásnak egy immár erősebb Audi Hungaria szerepvállalással."

"Az elmúlt évek kimagasló eredményei is alátámasztották döntésünket. Csakúgy, mint az Audi Hungaria valamennyi munkatársa, nagyon büszke vagyok a közösen elért sikerekre, és arra, hogy világszínvonalú motorok és járművek gyártójaként a világ egyik legjobb kézilabdacsapatát támogathatjuk. Biztos vagyok benne, hogy közösen hasonló sikereket tudunk ünnepelni a jövőben is.“

„Köszönjük az Audi Hungaria tíz éves töretlen bizalmát. Nagyon fontos számunkra, hogy egy ilyen neves vállalatot tudhatunk magunk mellett - mondta Kelecsényi Ernő, a kézilabdaklub elnöke. „Az együttműködés lehetővé teszi számunkra, hogy évről-évre ambiciózus célokat tűzhessünk ki magunk elé. A biztos háttér hozzájárult egyesületünk fontos mérföldköveinek eléréséhez, melyekkel egyedülálló élményeket szereztünk szurkolóinknak és valamennyi kézilabdabarátnak.”

A Győri Audi ETO KC a 2015-ös Magyar Kupa-győztes Forrás: Gyorietokc.hu

A győri klub támogatása mellett az Audi névszponzorként részt vett a 2014-es Eb-re épült, 5500 nézőt befogadó Audi Arena építésében, amely jelenleg a klub otthona. Az ETO szombaton fogadja a Vardart a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, a macedónok hatgólos előnnyel érkeznek.