Vágólapra másolva!
Görbicz Anita hosszú interjút adott az Európai Kézilabda Szövetség honlapjának, amiben elmondta, egyelőre nem tudja, mikor tér vissza a pályára szülése után, és még az sem biztos, hogy ott lesz a decemberi világbajnokságon. 

„Az érzés elég gyorsan visszatért a kezembe, miután 10 hónappal a távozásom után újra kézilabdát fogtam a kezembe, de ebben nincs semmi meglepő, hiszen életem korábbi 20 évét a kézilabdának szenteltem. Az erőnlét, a gyorsaság és az állóképesség visszaszerzése azonban más kérdés, és mivel még soha nem voltam ilyen helyzetben, fogalmam sincs, mikor térhetek vissza a pályára” – mondta az Ehfcl.com-nak adott interjújában a Győri Audi ETO irányítója.

Az oldal szerkesztője ezek után külön rákérdezett a decemberi világbajnokságra.

– magyarázta Görbicz.

Ki tudja, mikor térhet vissza Forrás: AFP/Kisbenedek Attila

Az irányító augusztus végén állt újra edzésbe, és bízik benne, hogy mivel a csapatnál sem a pozitív hangulat, sem a szakmai stáb összetétele nem változott, az új játékosokkal sikerül visszaállítani a Győr tavaly igencsak megtépázott reputációját. Görbicz egyébként szerencsésnek vallja magát, gyermeke, Boldizsár nagyon jól viselkedik, megkönnyíti, hogy édesanyja visszatérhessen a pályára.