Bryant a kosármeccsről rohant kómába esett barátjához

Kobe Bryant (Los Angeles Lakers), Lamar Odom (Dallas Mavericks), kosárlabda
UNITED STATES, Los Angeles : LOS ANGELES, CA - JANUARY 16: Lamar Odom #7 of the Dallas Mavericks drives down the court against Kobe Bryant #24 of the Los Angeles Lakers at Staples Center on January 16, 2012 in Los Angeles, California. The Lakers won 73-70. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Stephen Dunn/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A teljes NBA-társadalom Lamar Odomért imádkozik, a világbajnok, olimpiai bronzérmes, kétszeres bajnok kosarasra kedden eszméletlen állapotban találtak egy Las Vegas-i bordélyban. A városban játszó Lakers klasszisa, Kobe Bryant azonnal a kórházba sietett.

Egy Las Vegas-i bordélyházban eszméletlen állapotban találtak rá Lamar Odomra, a Los Angeles Lakers korábbi kétszeres NBA-bajnok kosarasára. A 2010-es vébén aranyat, a 2004-es olimpián bronzot nyert kosaras szombaton jelentkezett be a Nevada állambeli Love Ranch nevű legális örömtanyára, Dennis Hof tulajdonos szerint azt mondta, mindenkitől távol szeretne szórakozni.

A korábbi kiváló kosárlabdázót kedden reggel 6-kor még látták a bordély alkalmazottjai, amikor két hölgyvendége távozott a szobájából.

Odomra azonban kedden délután eszméletlenül találtak rá.

Bár eredetileg helikopterrel szerették volna kórházba szállítani, de a játékos magassága miatt csak egy rohamkocsiba fért be.

Kobe Bryant (Lakers) és Lamar Odom (Mavericks) Forrás: AFP/Getty Images/Stephen Dunn

A Fox Sports a TMZ portálra hivatkozva azt írta, hogy

Odom kómában van, az életéért küzdenek az orvosok.

A kórházban ott van vele exfelesége, Khloe Kardashian is.

Biztosan komoly lehet a baj, mert a Twitter-oldalakon a barátok és az egykori csapattársak is aggódó üzeneteket küldtek. Marc Stein, az ESPN kosárlabda-szakírója szerint az egész NBA Odomért imádkozik.

Dwyane Wade, a Miami Heat csillaga azt írta, térden állva kéri Istent, segítse meg egykori válogatott társát.

Kobe Bryant ennél is többet tett, a Los Angeles Lakers játékosa a keddi, Las Vegas-i Sacramento Kings elleni előszezon-mérkőzés harmadik negyedében állítólag kisebb sérülést szenvedett, emiatt nem tért vissza a pályára.

A játékos az öltözőből Mitch Kupchakkal, a Lakers általános igazgatójával együtt azonnal a kórházba sietett.

Odom pályafutása során a Los Angeles Clippersben (1999-2003, 2012-2013), a Miami Heatben (2003-2004), a Los Angeles Lakersben (2004-2011) és a Dallas Mavericksben (2011-2012) játszott, tavaly pedig egy hónapig Hanga Ádám klubtársa volt a spanyol Laboral Kutxa csapatában.

Az utóbbi években felbukkant a Keeping Up With the Kardashians realityben, a Khloe and Lamar valóságshow-nak pedig főszereplője volt.