Vágólapra másolva!
Újra a tudatánál van Lamar Odom, kétszeres NBA-bajnok kosárlabdázó, akit három napja szállítottak kórházba, miután eszméletlenül találtak rá egy bordélyházban.

Az egész NBA-társadalom megijedt, amikor arról érkezett a hír, hogy az orvosok Odom életéért küzdenek, de most megnyugtató fejleményről számoltak be az amerikai oldalak, a kosaras felébredt a kómából, és képes önállóan lélegezni. Pár szót váltott exfeleségével, Khloe Kardashiannal is, akivel együtt szerepelt a Khloe and Lamar valóságshow-ban.

Odom a bordélyház tulajdonosának a megérkezésekor azt mondta, hogy kokaint fogyasztott, majd később alkoholt ivott, és bevett legalább tíz darabot egy potencianövelőből, valószínűleg ezek keveredése okozta a rosszulétet.

Odom (balra) tavaly még Spanyolországban játszott Forrás: AFP

Odom pályafutása során a Los Angeles Clippersben (1999-2003, 2012-2013), a Miami Heatben (2003-2004), a Los Angeles Lakersben (2004-2011) és a Dallas Mavericksben (2011-2012) játszott, tavaly pedig egy hónapig Hanga Ádám klubtársa volt a spanyol Laboral Kutxa csapatában. Az amerikai válogatottal világbajnok és olimpiai bronzérmes volt, a Lakersszel pedig két bajnoki címet nyert.