Társoldalunk:

Kiszenvedte a sikert a Fradi kézilabdacsapata

2015.11.15. 19:19

Az FTC-Rail Cargo Hungaria szinte végig vezetve 27-24-re győzött a horvát Podravka Koprivnica otthonában női kézilabda Bajnokok Ligájában, így az utolsó forduló előtt is vezeti csoportját.

Női BL, 5. forduló, B csoport:
Podravka Koprivnica (horvát) - FTC-Rail Cargo Hungaria 24-27 (12-16)

Gyorsan háromgólos előnyt szerzett a sereghajtó kaproncai otthonában az esélyesebb FTC, amely érett játékkal tudta őrizni vezetését. A hazaiaknak csak fellángolásai voltak. A félidő derekától sok kiállítást osztottak ki a játékvezetők, de ez sem törte meg a lendületet. A szünetre 16-12-vel vonult el a már biztos középdöntős magyar bajnok.

Szucsánszki ZitaForrás: MTI/Koszticsák Szilárd

A fordulás után agresszívebb lett a horvát együttes, ezért időt kért Elek Gábor. Ennek csak rövid ideig volt hatása, mert utána csapata sorra kapta a kiállításokat, még kettős hátrányban is játszott, amikor - negyedórával a vége előtt - 20-20-ra jött fel a Koprivnica.

Azonos létszámban játszva az FTC jobb volt ellenfelénél, visszavette a vezetést és gyorsan 24-21-re meglépett. Időt kért a Podravka, de már nem tudta utolérni ellenfelét.

A ferencvárosiak a jövő vasárnapi zárókörben a Fleury Loiret együttesét fogadja, a francia csapat vasárnapra tervezett Thüringer HC elleni meccse a párizsi terrortámadás miatt elmaradt.