Vágólapra másolva!
Az OSC leigazolta a brazil válogatott centerét, Antonio Inserra Netót, aki hétfőn este csatlakozott a budapesti csapathoz, és kedden este már vízbe is szállhat a Honvéd elleni bajnokin.

"Egy hétre szerződtettük a játékost, azt várom, hogy a segítségünkre legyen a soron következő mérkőzéseinken, jó esetben - ha megnyerjük a szombati kupaelődöntőt - három találkozón" - nyilatkozta a VLV.hu-nak Vincze Balázs, az OSC vezetőedzője.

Neto a Bajnokok Ligájában nem szerepelhet, mert nincs nevezve, viszont a keddi bajnokin és a hétvégi négyes kupadöntőn bevetheti őt az OSC.

Vincze Balázs elismerte, hogy

nem sokat tudnak a brazil pólósról.

"Teljes mértékben zsákbamacska. Talán annyiból nem az, hogy aki ajánlotta, tekintélyes szakember, tisztában van azzal, hogy nekünk mire van szükségünk, nyilván nem egy jöttment játékost ajánlott, hanem olyan valakit, aki a hasznunkra válhat - legalábbis én ebben bízom" - tette hozzá Vincze.

Az ajánló a pólós weboldal szerint Mirko Blazevic egykori brazil szövetségi kapitány, aki korábban az edzője volt Vincze Balázsnak a Becsejnél.

"A hétfő esti edzésen részt vett, jó benyomást keltett.

már azzal is segít, ha mentesíti azokat a játékosokat, akik most fel kell, hogy vállalják a centerezést" - fogalmazott az OSC trénere.

Neto 31 éves, Olaszországban született, de brazil állampolgár, és a Sesi csapatától érkezett Forrás: VLV.hu

Később ettől még megmaradnak a csapat centergondjai, ezt hasonló villámigazolással oldhatja meg az OSC, vagy akár Netót is visszahívhatja, ha beválik.

"A brazil fiúnak egy-másfél hónapos kisbabája van, ennek ellenére örömmel jött, nyilván nagy élmény lesz neki ez a hét, hiszen ilyen bajnokságban, ilyen játékosok között játszani - ez még nem adatott meg neki, akkor sem, ha korábban szerepelt a brazil válogatottban" - nyilatkozta Vincze Balázs.