Vágólapra másolva!
Újabb világsztárt igazol a MOL-Pick Szeged, Szergej Gorbok személyében igazi nagyágyú költözik a Bajnokok Ligájában érdekelt, bajnoki ezüstérmes csapathoz. 

A MOL-Pick Szeged alaposan megerősíti a csapatát a nyáron, a tavaly a BL-negyeddöntőig menetelő szegediek kiváló átlövővel erősítenek a nyáron. A fehérorosz születésű, de orosz állampolgárságú Szergej Gorbok jelenleg a Vardar Szkopjét erősíti, és bár még két éves szerződés köti a macedón csapathoz, a Szegedet választotta.

"Csapatunk menedzsmentjének sikerült megállapodnia Szergej Gorbokkal, a balátlövő 2016 nyarától a MOL-Pick Szeged csapatát erősíti majd. A

a pályafutását. Úgy gondolom, hogy nagy erősítése lesz a csapatnak, egy nemzetközileg is jegyzett, nagy rutinnal, remek eredményekkel rendelkező kézilabdást sikerült Szegedre csábítanunk" - mondta a klub honlapján a klub elnöke, dr. Szűcs Ernő Péter.

Szergej Gorbok a veszprémi fallal küzd Forrás: Origo

Gorbok nem az utolsó nagy dobása a piacon a Szegednek, francia sajtóértesülések szerint

a magyar csapathoz igazol nyáron a Montpellier szlovén beállója, Matej Gaber is.

A meg nem erősített hírek közé tartozik az is, hogy a Pick talán kénytelen lesz elengedni legnagyobb sztárját, a góllövőlistán második helyen álló szlovén Dean Bombacot, akit több csapat is szívesen látna.