Vágólapra másolva!
Nagyon izgalmasan alakult a férfi vízilabda-bajnokság felsőházában játszott Honvéd-Eger rangadó végjátéka, 10-9-re még a hazaiak vezettek, de Erdélyi Balázs révén egyenlítettek az egriek. Úgy tűnt, az utolsó támadást is az Eger vezetheti, és amikor Szivós Márton másfél másodperccel a vége előtt betalált, a vendégek már nyeregben érezhették magukat.

A Honvéd azonban máshogy gondolta, és az addig öt gólt szerző Kovács Gergő a középkezdés után rádobta a labdát a félpályáról, ami beakadt Branislav Mitrovic kapujába. Arról megoszlottak a vélemények, hogy nem volt-e időn túli a gól, de az egriek edzőke, Dabrowski Norbert például nem reklamált, csak annyit mondott, "lássuk be, nagy gólt lőtt".

1,5 másodperc dráma a Kőérben

Nem mindennapi jelenetek! A Honvéd-Eger bajnoki (11-11) utolsó két gólja. Szívós Márton 1,5 másodperccel a vége előtt szerzett vezetést a csapatának, ám jött a félpályán túli találat Kovács Gergőtől. Szakértők szerint, időn túl lőtte, de megadták - erre Dabrowski Norbert, az egriek edzője sportszerűen ennyit mondott: "Lássuk be, nagy gólt lőtt..." A felvételt köszönjük a ZF-Egernek! #waterpolo #waterpolohu

Közzétette: waterpolo.hu – 2016. március 9.