Vágólapra másolva!
A kemoterápiás kezeléseken túljutva a legfontosabb lépést megtette a gyógyulás felé a jégkorongozó Hardi Richárd, akinek a nyirokcsomóiban daganatot találtak tavaly nyáron.

Hardi Richárd tavaly augusztusban szembesült azzal, hogy nyirokcsomóiban daganatokat találtak, összesen három helyen, a nyakában, a mellkasában és a hasában.

"Nem tagadom, egy-két napig letört voltam, de megnyugtattak, a betegségem kezelhető, és jó eséllyel meggyógyulhatok. Innentől kezdve nem gondoltam arra, hogy baj lehet" - idézte a Blikk a 22 éves hokist.

Újra a jégkorong játszhatja a főszerepet az életében Forrás: Mudra László

Már a visszatérésre készül

Hardi kemoterápiára járt, és az első kezelés után pár napig nagyon rosszul volt, de aztán hozzászokott a szervezete.

"Sokkal rosszabbra számítottam, mint ami történt velem, hiszen egyszer sem hánytam, és a hajam sem hullott ki. Valószínűleg ezt annak is köszönhetem, hogy sportoló vagyok, és erős a szervezetem. A múlt héten volt az utolsó kemoterápia, és egy hónap múlva lesz kontroll, utána pedig három havonta kell mennem. Öt év után nyilváníthatnak teljesen gyógyultnak, de a legfontosabb lépést megtettem, s az orvos már gratulált, hogy legyőztem a gyilkos kórt" - árulta el a jó hírt, miközben már a visszatérésére készül. Klubja, a Ferencváros partner ebben, hiszen meghosszabbították a szerződését.