Társoldalunk:

Súlyos büntetést kaphat a bírót meglökő Veszprém-drukker

2016.05.02. 13:11

A Veszprém Handball Team Zrt. közleményben tudatta, hogy a videofelvételek alapján az egyik szurkolójával szemben eljárást és kitiltást kezdeményezett. A drukker az április 30-ai Veszprém-Vardar BL-mérkőzés utolsó percében meglökte a bírót, aki aztán el is esett.

"Amint a rendőrség és a mérkőzés szervezője által vezetett eljárások véget érnek, az elkövető ellen a jogszabályban meghatározott maximális, négyéves kitiltás fog érvénybe lépni minden hazai, általunk szervezett sportrendezvényről" - írja a Veszprém a "Feljelentés sportrendezvény megzavarása miatt" című közleményében, a saját weboldalán.

Forrás: MTI/Kovács Anikó

"Ezúton is szeretnénk kifejezni őszinte sajnálatunkat a történtek miatt, és bízunk benne, hogy egy ember elfogadhatatlan cselekedte nem fog rossz fényt vetni az Európa szerte minden sportbarát által elismert veszprémi szurkolótáborra. A klub a jövőben is ugyanilyen szigorral fog fellépni a hasonló esetek kapcsán. Reméljük, hogy hasonló esemény soha többé nem fordul elő a mérkőzéseinken" - olvasható a kommunikében.

A Veszprém nem ír konkrétumot a szurkoló tettéről, de a videón jól látható, hogy a drukker meglöki a bírót, aki aztán el is esett.