Társoldalunk:

Löke kidőlésével óriási ütést kaptak a győri BL-álmok

2016.11.04. 18:51

Terhes Heidi Löke, a Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatának norvég játékosa.

A bajnokságban és a Magyar Kupában címvédő, a Bajnokok Ligája előző kiírásában ezüstérmes klub pénteki sajtóközleménye szerint a 33 éves beállós már nem lép pályára a mostani idényben.

"Boldog vagyok, fantasztikus érzés, hogy ismét édesanya leszek. Nagy öröm ez nekem és a páromnak, de természetesen van bennem keserűség is, mert nem lehetek már a pályán a lányokkal ebben a szezonban. Természetesen szeretnék minden meccsre eljönni és szurkolni a csapatnak, hogy elérjék a közös céljainkat" - nyilatkozta Heidi Löke.

Heidi LökeForrás: AFP/Kisbenedek Attila

Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke elmondta, hogy váratlanul érte a klubvezetőket a bejelentés, de nem tervezik módosítani a szezon előtt megfogalmazott céljaikat. Természetesen keressük a megfelelő megoldást Heidi helyettesítésére" - tette hozzá.

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok, valamint háromszoros Bajnokok Ligája-győztes Lökét a világ legjobb játékosának választották 2011-ben, abban az évben, amikor a győri klubhoz igazolt. A norvég játékosnak már van egy gyermeke, a 9 éves Alexander.