Mikor győznének, ha nem a bajnok ellen?

Columbus Blue Jackets v Los Angeles Kings GettyImageRank2 SPORT ICE HOCKEY National Hockey League
LOS ANGELES, CA - OCTOBER 25: Alec Martinez #27 of the Los Angeles Kings collides with Matt Calvert #11 of the Columbus Blue Jackets during the third period of a 3-2 Kings overtime victory at Staples Center on October 25, 2016 in Los Angeles, California. Harry How/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Los Angeles Kings hazai pályán hosszabbításban 3-2-re legyőzte a címvédő Pittsburgh Penguins együttesét az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján.

A kaliforniai együttes ezt megelőzően sorozatban három mérkőzésen kapott ki úgy, hogy még gólt sem ütött. Trevor Lewis, a hazaiak játékosa több mint 205 perces gólcsendet tört meg. A győztes gólt az újonc Nick Dowd szerezte, aki profi karrierje során először ütött meccset eldöntő találatot.

A Washington Capitals izgalmas meccsen győzte le hazai jégen a Winnipeg Jets csapatát. A fővárosiak már 3-0-ra is vezettek, a vendégek azonban az utolsó harmadban kilenc perc alatt három gólt ütve kiegyenlítettek. Végül mégis a Capitals győzőtt, köszönhetően a két gólig és egy gólpasszig jutó orosz klasszisnak, Alekszander Ovecskinnek, aki a hosszabbítás 4. percében eldöntötte a találkozót.

Ovecskin győztes gólja:

A Boston Bruins tíz körös szétlövésben nyert a Tampa Bay Lightning ellen, míg a Dallas Stars a négy asszisztot jegyző Tyler Swguin és a két gólt szerző védő, John Klingberg remeklésének köszönheti a St. Louis Blues elleni 6-2-es sikert.

Eredmények:
Buffalo Sabres-Toronto Maple Leafs 1-2
New York Islanders-Philadelphia Flyers 2-3 - szétlövés után
New York Rangers-Edmonton Oilers 5-3
Washington Capitals-Winnipeg Jets 4-3 - hosszabbítás után
Ottawa Senators-Vancouver Canucks 1-0
Tampa Bay Lightning-Boston Bruins 3-4 - szétlövés után
Florida Panthers-New Jersey Devils 4-3 - hosszabbítás után
Chicago Blackhawks-Colorado Avalanche 4-0
Dallas Stars-St. Louis Blues 6-2
Arizona Coyotes-Nashville Predators 3-2 - szétlövés után
Los Angeles Kings-Pittsburgh Penguins 3-2 - hosszabbítás után
San Jose Sharks-Calgary Flames 2-3