A logója már menő az NHL Las Vegas-i csapatának

Las Vegas Golden Knights NHL
LAS VEGAS, NV - NOVEMBER 22: The team name and logo for the Vegas Golden Knights are displayed on T-Mobile Arena's video mesh wall after the Vegas Golden Knights was announced as the name for the Las Vegas NHL franchise at T-Mobile Arena on November 22, 2016 in Las Vegas, Nevada. The team will begin play in the 2017-18 season. Ethan Miller/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Vegas Golden Knights néven csatlakozik jövőre a mezőnyhöz az NHL új csapata.

A tulajdonos Bill Foley már szeptemberben bejelentette, hogy a "Lovagok" nevet viseli majd a gárda, ám akkor az még nem dőlt el, hogy az arany, az ezüst, vagy a sivatagi jelzőt kapják-e meg, végül az előbbire esett a választás.

A klubvezető nem csupán a nevet, hanem az együttes logóját és színeit (acélszürke, arany, vörös és fekete) is bemutatta a gárda otthona, a Las Vegas-i T-Mobile Arena előtt.

Nekünk tetszik a logó Forrás: AFP/2016 Getty Images/Ethan Miller

A liga illetékesei júniusban fogadták el a vegasi csapat felvételét, mellyel 31-re nő az együttesek száma. Ebből 16 a Keleti, 15 pedig a Nyugati főcsoportban játszik majd, a lebonyolítás nem változik.

A keddi játéknap meccsei közül az Anaheim-Islanders találkozót érdemes kiemelni, amely csak a szétlövésben dőlt el - a 14. párban! A győztes büntetőt a New York-iak védője, Nick Leddy ütötte be.

eredmények:
Boston Bruins - St. Louis Blues 2-4
Toronto Maple Leafs - Carolina Hurricanes 1-2
Montreal Canadiens - Ottawa Senators 3-4
Florida Panthers - Philadelphia Flyers 1-3
Anaheim Ducks - New York Islanders 2-3 - szétlövés után