Újra a legvégén bukta el a győzelmet a Veszprém

Mikler Roland Veszprém, 2014. szeptember 13.
Mikler Roland, a Veszprém kapusa és Matjaz Brumen, a Vardar Szkopje játékosa az MKB-MVM Veszprém - Vardar Szkopje SEHA Liga mérkőzésen a Veszprém Arénában 2014. szeptember 13-án..
MTI Fotó: Kovács Anikó
Veszprém, 2014. szeptember 13. Mikler Roland, a Veszprém kapusa és Matjaz Brumen, a Vardar Szkopje játékosa az MKB-MVM Veszprém - Vardar Szkopje SEHA Liga mérkőzésen a Veszprém Arénában 2014. szeptember 13-án.. MTI Fotó: Kovács Anikó
Vágólapra másolva!
A Veszprém döntetlent játszott az időntúli hétméteresből egyenlítő Vardar Szkopjéval a férfi kézilabda SEHA Liga keddi játéknapján.

SEHA-liga, eredmény:
Telekom Veszprém - Vardar Szkopje (macedón) 28-28 (12-12)

A kezdődobást Miklós Edit végezte el, aki az alpesi síelők világkupa-sorozatának szombati, Lake Louise-i lesiklófutamán a harmadik helyen zárt. A vendégek remekül kezdték a regionális nemzetközi sorozat rangadóját, 6-1-re vezettek, és előnyüket szinte az egész első félidőben megőrizték, a Veszprém csak közvetlenül a szünet előtt tudott egyenlíteni.

A Veszprém a SEHA liga címvédője Forrás: MTI/Kovács Anikó

A szoros küzdelmet és színvonalas játékot hozó második felvonásban a bajnokságban, a Magyar Kupában és a SEHA Ligában is címvédő veszprémiek átvették a vezetést, ám a hajrában a vendég együttes felzárkózott, és végül a dudaszó után kiharcolta a döntetlent egy időn túli hetessel.