Kilenc meccs óta szárnyal a Flyers

Philadelphia Flyers, NHL, jégkorong
PHILADELPHIA, PA - DECEMBER 08: Michael Raffl #12 of the Philadelphia Flyers celebrates with the bench after scoring the go ahead goal against the Edmonton Oilers in the third period of the Flyers 6-5 win at Wells Fargo Center on December 8, 2016 in Philadelphia, Pennsylvania. Rob Carr/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az idei NHL-szezon leghosszabb győzelmi sorozatánál tart a Philadelphia Flyers jégkorongcsapata, amely sorozatban kilencedik mérkőzését nyerte meg.

A Flyers nagyon megszenvedett Detroitban, ahol a rendes játékidő 0-0-lal zárult, de végül Brayden Schenn a ráadás harmadik percében megszerezte a győzelmet jelentő találatot. A kapuban Anthony Stolarz pályafutása második NHL-mérkőzésén 28 védést bemutatva hibátlanul teljesített.

A Flyers kilenc mérkőzésból álló győzelmi sorozata a leghosszabb az idei szezonban, a klub viszont utoljára erre a bravúrra 19995 április 2-22-e között volt képes.

Sorozatban 9. meccsét nyerte meg a Philadelphia Flyers Forrás: AFP/2016 Getty Images/Rob Carr

A Washington Capitals és a New York Rangers is kapott gól nélkül nyerte meg mérkőzését, előbbi a Vancouver Canucks, utóbbi a New Jersey Devils ellen nyert simán.

Eredmények:
Edmonton Oilers – Winnipeg Jets 3-2
Chicago Blackhawks – Dallas Stars 3-1
Toronto Maple Leafs – Colorado Avalanche 1-3
New York Rangers – New Jersey Devils 5-0
Minnesota Wild – St. Louis Blues 3-1
Detroit Red Wings – Philadelphia Flyers 0-1 - hosszabbítás után
Washington Capitals – Vancouver Canucks 3-0
Anaheim Ducks – Ottawa Senators 5-1.