Nagy László összeszólalkozott a veszprémi szurkolókkal

Nagy László
Kiel, 2017. február 15. Nagy László (b), a Telekom Veszprém és Marko Vujin, a német THW Kiel játékosa a férfi kézilabda Bajnokok Ligája A csoportjának tizenegyedik fordulójában játszott mérkőzésen Kielben 2017. február 15-én. (MTI/EPA/Focke Strangmann)
Vágólapra másolva!
Nagy László keményen odaszólt a szurkolóknak, akik szerinte igazságtalanul követelték le a pályáról spanyol csapattársát, Chema Rodriguezt a szombati kézilabda BL-meccsen, ahol a Veszprém legyőzte a lengyel Plockot.

A Telekom Veszprém legyőzte mumusát, a Wisla Plockot, de a mérkőzésen többször is hibázott a spanyol irányító, mire a veszprémi tábor Lékai Máté nevét kezdte skandálni. Nagy ezt tette ki az Instagramon.

"A csapat játszon, a szurkoló szurkoljon! Tisztelet a SOK SOK kivételnek! Mellesleg nyertünk..." - írta a csapatkapitány, utóbbi gondolatával talán arra is utalva, hogy bár voltak gyengébb meccsei a Veszprémnek, zsinórban két fontos győzelmet aratott, így nem most van itt a kritikák ideje.

Az egyik szurkoló azt válaszolta, Nagy inkább azzal foglalkozzon, hogy húzza a csapatát, ne a szurkolókkal, amire a jobbátlövő azt válaszolta, "akkor valóban ne szurkoljatok, hanem cseréljétek le/be a játékosokat. úgyis értetek hozzá, úgy tűnik. Igazad van..."

Nagy László most nem a barátságos arcát mutatta Forrás: MTI/EPA/Focke Strangmann

A Veszprém jelenleg a 3. helyen áll az erősebbik elitcsoportban, a nehéz ősz után tavasszal minden segítségre szüksége lesz a csapatnak, ha zsinórban negyedszer is be akar jutni a Final Fourba.