Vágólapra másolva!
A csapat gerincét megtartotta, e mellett négy új, komoly erőt képviselő játékossal erősítette meg keretét a női kosárlabda NB I-ben negyedik helyen végzett győri klub.

A CMB Cargo-UNI Győr pénteken a honlapján jelentette be, hogy

a következő szezontól a külföldről hazatérő, magyar válogatott Krivacevic Tijana, s az eddig Diósgyőrben szereplő Czank Tímea is aláírt a csapathoz.

Szintén Győrben folytatja pályafutását

a francia bajnok, Villeneuve D'Ascq cseh válogatott játékosa, Kamila Stepanova.

A 193 cm magas kosarasnak a 4-es és 5-ös poszt az erőssége, s Győrben komoly sikernek tartják, hogy euroligás együttesből tudták kiváló ár-érték arányban megszerezni.

Nirra Fields akár bajnoki címhez is segítheti a CMB Cargo-UNI Győrt. Forrás: AFP/Mark Ralston

A negyedik szerzemény a 23 éves irányító-bedobó Nirra Fields, aki Pánamerikai Játékokat nyert a kanadai nemzeti csapattal 2015-ben.

Pénteken az is kiderült, hogy

marad Győrben Laklóth Anna, Simon Zsófia, Varga Zsófia, Szabó Petra, Cyesha Goree, illetve a fiatalok közül Török Ágnes, Horváth Krisztina, Kovács Vanessza, Markó Dorina és Simon Anikó.

Fűzy András, a klub társadalmi elnöke elmondta, céljuk, hogy jobb eredményt érjenek el, mint a mostani idényben, s lehetőleg az aranyéremért csatázzanak a bajnokságban. A nemzetközi porondon a Győr az Európa Kupában játszik, melyben az ellenfelek ismeretében lehet majd konkrét célokat meghatározni a sportvezető szerint.

– árulta el a klub honlapjának Fűzy András.