Itt az alkalom, hogy Nagy Laci kiköszörülje a csorbát

handball Horizontal
Veszprém's players celebrate after the Handball EHF Champions League final Four semi-final match between THW Kiel and MVM Veszprem in Cologne, western Germany, on May 28, 2016. / AFP PHOTO / SASCHA SCHUERMANN
Vágólapra másolva!
A Sport TV szombaton és vasárnap is tengernyi időt szán a férfi kézilabda Final 4-ra, és a stáb már meg is érkezett Kölnbe, sőt már előre tekintenek.

A csatorna a két napon nem kevesebb, mint 14 órában számol be a történtekről. Ebbe természetesen belefér valamennyi, szám szerint négy találkozó közvetítése, emellett pedi exkluzív helyszíni anyagokkal szórakoztatják majd a nézőket.

A négyfős stáb, azaz Takács Rita, műsorvezető, Borsos Attila, szakkomentátor, Matuz Krisztián, kommentátor és a mindenes Petur András már el is készítette az első anyagot a kölni dóm előtti téren - ahol a kommentátor reményei szerint a tavalyihoz hasonló ünneplést láthatunk majd, ezúttal már mindkét este.

Borsos Attila a dóm két tornyát a veszprémi védelem közepén magasodó Schuch Timuzsin, Nagy László kettőshöz hasonlította, megjegyezve, hogy

ő már látta az utóbbit Kölnben a BL-trófeát emelgetni, de akkor nem a megfelelő mez volt rajta - most viszont majd javítani fog.

A Veszprém sikerét egyelőre csak remélni merjük, a Győri Audi ETO KC viszont már túl van egy győztes Final4-on, ami szinte kínálta magát, hogy film készüljön belőle. Készült is, amit szombaton 20.30-tól láthatnak a Sport 1-en.