Vágólapra másolva!
Kilenc új játékossal vág neki a női kézilabda NB I új idényének a Budaörs csapata, amely a biztos bennmaradást célozza meg.

"Az elmúlt szezonban kőkeményen harcoltunk a bennmaradásért, a következő év a továbblépés éve kell, hogy legyen. Dolgozunk azon, hogy előre tudjunk lépni, és hogy bebizonyítsuk, állandó helyünk van az NB I-ben" - mondta Vörös Ádám, a Budaörs ügyvezetője, hozzátéve, a következő idényben is változatlan szakmai stáb irányítja az együttest.

Nagy változásokon ment át a csapat a nyáron Forrás: budaorshandball.hu

Mihály Attila vezetőedző - akit kapusedzőként továbbra is Sirina Irina segít - elmondta: bár a két legismertebb kézilabdázójuk, Hornyák Ágnes és a jelenleg is válogatott Pálos-Bognár Barbara szerződést hosszabbított, csapata nagy változáson esett át a nyáron, mivel tízen távoztak, ugyanakkor kilenc új játékos került a keretbe.

- fogalmazott Mihály Attila.

Kilenc új játékos érkezett a Budaörshöz Forrás: budaorshandball.hu

A két új kapus közül Sipeki Flóra Székesfehérvárról, Wéninger Alexa Mosonmagyaróvárról, a balszélső Farkas Evelin Siófokról jött, de utóbbi az irányító poszton is bevethető. A beállók közül Plesztovits Alexa eddig Érden játszott, míg Pásztor Noémi a Nemzeti Kézilabda Akadémia játékosa volt. Az irányító-átlövő posztra négy új szerzemény érkezett: Gerháth Fanni (Mosonmagyaróvár), Berta Bianka (Dunaújváros), Brettner Zsófia (Siófok), míg Rácz Réka az utánpótláscsapatból került fel a felnőttekhez.

Mihály Attila közölte, annak érdekében, hogy a keret minél hamarabb összeszokjon,

a többi csapatnál korábban kezdték el a felkészülést, és az NB I rajtjáig még három tornán, Dunaújvárosban, Prágában és Érden vesznek részt.