Elfogytak a jegyek a Masters-vb vízilabda-mérkőzéseire

2000 Sydney a magyar férfi vízilabda-válogatott
Gold medalist Hungary's team display their medals 01 October 2000 at Sydney international Aquatic center after winning the water polo final match between Hungary and Russia during the Sydney 2000 Olympic Games. Hungary defeated Russia 13-6.AFP PHOTO GREG WOOD / AFP PHOTO / GREG WOOD
Vágólapra másolva!
A felnőtt vizes vb után hétfőtől augusztus 20-ig rendezik meg a budapesti és balatonfüredi versenyhelyszíneken a 17. FINA Masters-világbajnokságot, amelynek vízilabdatornájára rekordidő alatt fogytak el a jegyek.

A szervezők szerdai közlése szerint a Duna Arénában, a Hajós Alfréd Uszodában, a Városligetben és a balatonfüredi nyíltvízi helyszíneken közel 10 ezer regisztrált sportoló indul, többen több számban is, az egyéni sportági nevezések száma meghaladta a húszezret.

A versenyek történetében most először, Budapesten rendeznek maximális létszámban, 120 csapattal masters-vízilabdatornát is.

A pólómérkőzésekre rekordidő alatt keltek el a jegyek pár perccel a regisztráció megnyitása után.

Az úszásra is gyorsan fogynak a belépők, de korlátozott számban még elérhetőek az eventim.hu értékesítő felületén keresztül.

A Sydney-ben olimpiai aranyérmet nyerő vízilabda-válogatott tagjai közül szinte mindnyájan medencébe ugranak a Masters-vb-n Forrás: AFP/Greg Wood

A vízilabdázóknál kiemelt figyelemre tarthat számot az olimpiai bajnokokat tömörítő, Millennium névre hallgató együttes indulása éppúgy, ahogyan a világ- és Európa-bajnokokat felvonultató női csapatok meccsei is.

Augusztus 7-én újra megnyitják kapuikat a szurkolói zónák,

ahol a masters-világbajnokság idején is színes programok, játékok és koncertek mellett lesz mód a közös drukkolásra.