Hangáék két vereség után nyertek az Euroligában

hanga FC Barcelona v Anadolu Efes-basketball Euroleague match NurPhoto Sports News General News Action Sport Basketball Match GAME TEAM FC Barcelona Anadolu Efes Euroleague Krunoslav Simon Adam Hanga
Krunoslav Simon and Adam Hanga during the match between FC Barcelona v Anadolou Efes corresponding to the week 6 of the basketball Euroleague, in Barcelona, on November 08, 2017. (Photo by Urbanandsport/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A Bamberg és az Anadolu elleni vereséget követően újra győzelemnek örülhetett a Barcelona az Euroligában.

Hanga Ádámék hazai pályán fogadták a Pamesa Valenciát úgy, hogy két nappal ezelőtt a Barcelona idegenben, három ponttal kapott ki a Bamberg csapatától.

Hanga a kezdőötös tagja volt és a Barcelona már az első negyedben hatpontos előnyre tet szert, félidőre pedig már 18 pont volt a Barca előnye és pont ugyanekkora maradt a különbség a meccs végére is, 89-71-re nyert a Barcelona.

Hanga Ádám az Anadolou Efes elleni meccsen Forrás: NurPhoto/Joan Valls/Urbanandsport/NurPhoto/Joan Valls/Urbanandsport

Hanga kicsit több mint 15 játékpercet volt a parkettán, három pontot dobott, két lepattanót szedett, de kiosztott öt gólpasszt és volt egy labdaszerzése is.

A meccs legeredményesebb játékosa a magyar származású, német válogatott Pleiss Tibor volt, aki a Valencia játékosa, ő 13 pontot dobott.

A Barcelona nyolc kör után a 10. helyen áll az Euroligában, az első nyolc küzdhet majd a rájátszásban.