Vágólapra másolva!
A csoportküzdelmek 3. fordulójában vereséget szenvedett a címvédő Szolnok, valamint az OSC is, az Eger pedig gólszegény döntetlent játszott.

A Szolnok 10-9-re kikapott a német Spandau Berlin vendégeként a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek harmadik fordulójában.

A kiegyenlített összecsapáson előbb a BL-címvédő vendégek (1-3), majd a házigazdák kerültek kétgólos előnybe (6-4). A negyedik játékrész döntetlenről indult (8-8), aztán a záró negyedben duplázó Mateo Cuk 23 másodperccel a vége előtt győztes gólt szerzett a Spandaunak.
A Szolnok két győzelem után először botlott, hozzá hasonlóan a német együttes is két győzelemmel és egy vereséggel várja a folytatást.

Férfi Bajnokok Ligája, csoportkör, 3. forduló:
B csoport:
Spandau Berlin (német)-Szolnoki Dózsa 10-9 (5-4, 1-3, 2-1, 2-1)
a magyar csapat gólszerzői: Zalánki 3, Aleksic, Bátori, Cuk, Kis G., Prlainovic, Younger 1-1

Az Eger 4-4-es döntetlent játszott a montenegrói Jadran Carine vendégeként. Dabrowski Norbert vezetőedző együttese így 1-1 győzelemmel, döntetlennel és vereséggel áll csoportjában, montenegrói riválisának ez volt az első pontvesztése.

B csoport:
Jadran Carine (montenegrói) - ZF-Eger 4-4 (1-0, 0-2, 2-1, 1-1)
a magyar csapat gólszerzői: Hosnyánszky 2, Rasovic, Vlahopulosz 1-1

Az OSC hatgólos vereséget szenvedett a spanyol CNA Barceloneta vendégeként. Az újbudaiak az első negyedben még tartották magukat, ám a házigazda utána elhúzott, és a záró felvonás előtt már 9-2-re vezetett.

Az OSC két siker után veszített pontot a sorozatban, a Barceloneta egy döntetlen és egy vereség után először nyert.

A csoport:
CNA Barceloneta (spanyol) - A-Híd OSC Újbuda 12-6 (2-1, 4-1, 3-0, 3-4)
a magyar csapat gólszerzői: Brguljan, Erdélyi, Juhász Zs., Salamon, Seman, Tóth M. 1-1