Társoldalunk:

Az MK-döntő előtt váltottak edzőt a nyíregyházi röplabdacsapatnál

2018.03.12. 21:54

Hat nappal a Magyar Kupa döntője előtt edzőváltás történt a Fatum-Nyíregyháza női röplabdacsapatánál: Horváth András helyett Hollósy László irányítja az együttest.

A döntés meglepőnek nevezhető, mivel 2009 óta most először jutott MK-döntőbe a nyírségi csapat, amely az Extraligában is kedvező helyzetből várhatja a negyeddöntőt.

"Az elmúlt hetek eredményei azt mutatták, hogy a rájátszás előtt szükség van új impulzusra. Fontos számunkra, hogy Horváth András marad a szakai stáb kötelékében, és Hollósy László vezetésével a legjobb magyar szakemberek közül immár kettő is azért dolgozik, hogy lehető legjobbat kihozza a nyíregyházi keretből" - mondta a klub honlapjának Kósa Árpád, a Nyíregyházi Sportcentrum ügyvezetője.

Hat nappal a Magyar Kupa döntője előtt edzőváltás történt a Fatum-Nyíregyháza női röplabdacsapatánálForrás: Fatum-Nyíregyháza/Facebook

Hollósy László - aki szerdán áll munkába - korábban a BSE-vel magyar bajnokságot és kupát is nyert, 2012 és 2014 között szövetségi kapitányként dolgozott, legutóbb pedig Cipruson, az AEK Larnacánál edzősködött, amellyel néhány hete bontott szerződést.

A Magyar Kupa döntőjét vasárnap a címvédő Békéscsabával vívja a Nyíregyháza, Érden.